Здравейте, приятели!

Добре дошли при нас на четвъртия ден от декември.

(Дали да не го наречем “блогмас?)

Вчера се прибрахме вкъщи и Йоан с удоволствие и голямо вълнение установи, че Джуджо се е върнал при нас и тази година. Видя бъркотията, която е сътворил и писмата, които е донесъл.

Вълнението наистина беше много голямо. Прочетохме писмото му за добре дошъл и Йоан разбра, че за да не изчезне магията на Елфа, не трябва да го пипа изобщо. Беше малко тъжен, че няма да може да го гушне, но се примири 😁

Като му прочетох, че Джуджо може да прави бели понякога, той каза “ Мамо, аз ще го кача някъде на високо, за да го пазя, да не прави бели, за да не му се кара Дядо Коледа.” Какъв сладур ми е той ♥️

Снощи не успяхме да изпълним първата задача на Джуджо, тъй като – представете си – Йоан не знае какво да поиска от Дядо Коледа… Писането остана за днес. Да видим какво ще иска или пак не му е останало време да помисли.

Но разбира се, Джуджо не чака и носи следваща изненада. Днес ще ходим до центъра, тъй като има празненство и ще запалят официално коледните светлини и елхата. Ще има песни, танци, светлинно шоу, програмата е много хубава. Само се надявам времето да е на наша страна и да не завали.

Плана за днес е това, да видим какво ли е измислил за утре палавия Елф. И да видим дали мама пак ще заспи с децата и ще забрави да го премести, и да измисли нов начин по който да се появи утре сутрин 😁

Днес се наложи да действам бързо, защото той се събуди преди мен и за малко да види, че Джуджо си е на същото място 😁 А как се появи, може да видите тук:

Благодаря ви, че сте тук. Идеите ми не са много креативни, но за толкова ми стига времето тази година. Надявам се да ви вдъхновя поне малко и да ви дам някоя и друга идея за забавления в този специален месец.

До утре! (Надявам се 😁)

Остави коментар