Здравейте, приятели!

Пак ме хвана липсата тук, извинявайте! Последните няколко дни отново бяха много странни – хем се случваха много неща, хем нищо интересно 😁

Та да ви разкажа на бързо как мина почти седмица от блогмас и какво правихме през това време.

Задачите от Джуджо напоследък са доста скучни за децата – имахме ден за мързелуване, нищо не правихме, но той им донесе лакомства. За Йоан пица от желирани бонбони, а за Рали вкусни плодови паучове.

Имахме ден, в който трябваше да храним гълъбите. Тогава се успахме супер много и аз бях забравила да сложа задача от Джуджо. Съответно когато Йоан ме попита дали може да видим каква задача ни е донесъл, много бързо се разсъних. Казах му, че днес Джуджо е скрил задачата някъде и да я потърсят 😁 Изпратих ги в тяхната стая, като аз уж търсих в хола. Хванах първата картичка, която ми попадна и беше тази за гълъбите, сложих я в един шкаф и ги извиках. Но за късмет този ден беше най-студения от седмицата… Голям карък.

Имахме ден, в който да разгледаме албумите и да им разкажем историите на някои снимки – къде сме били, какво сме правили, как сме се чувствали. Йоан много се впечатли. Дори смятам да повторим тази задача.

Имахме ден, в който да оцветяваме коледни елхи. Джуджо беше помъкнал цял топ отпечатани рисунки, готови за оцветяване. Много се смяха двамата като го видяха. А Рали е толкова сладка – само като го види и почва да вика Джиджууу, Джиджуууу 🤣

Имахме и ден, в който да четем приказни коледни книжки. Не че всеки ден не е такъв, но този беше по-специален, защото Джуджо беше донесъл неговата любима.

Имахме и ден, в който приготвихме няколко картички и рисунки за оцветяване по номера за Коледния благотворителен базар в детската градина.

И след всички тези занимания и мързелуване, стигаме до днес – 12.12.

Задачата ни за деня е да се разходим и да се приберем по тъмно – любимото нещо на Йоан. Все иска да излизаме и да се прибираме по тъмно. Казва че много му харесвало, а също така можел да гледа лампичките по къщите и улиците.

Днес след градина ще посетим базара, ще се разходим и ще се приберем по тъмно – само двамата. Днес ще е нашето време, а тате ще остане с Рали на топло.

Да видим какво ще измисли Джуджо за утре. Останаха все неща, които изискват време или са по-удачни за събота и неделя, но някак ще се нагласим.

П.С. А вие знаете ли, че другата неделя е Бъдни вечер?! Аз го осъзнах едва тази сутрин 😁

Благодаря ви, че сте тук!

Хубава вечер и до скоро!

Остави коментар