Не знам за вас, но аз обожавам пазаруването онлайн. Напоследък почти всичко, което не е храна пазарувам от различни сайтове. Тук ще ви споделя кои са те и какво най – често купувам.

Ще ги разделя в няколко категории – дрехи, играчки и книги, пелени и мокри кърпи, детска козметика и други.

Започвам с първата категория а именно:

  • Дрехи – основно дрехите, които купувам са за децата, разбира се. За тях пазарувам от два сайта sinsay.com и reserved.com. От първия съм супер доволна, каквото съм купила е било с отлично качество и на супер цена. Не знам за вас, но за мен е просто лудост да харча огромни суми за детски дрехи, които след два месеца няма да стават или ще се скъсани. Sinsay предлагат точно това, което търся – качество на достъпни цени. Единственото ми разочарование от тях бяха зимните ботуши на Йоан. Взехме ги декември месец, той ги носи всичко на всичко три седмици и отпред (където са велкро лепенките) зейна една дупка. Доста често пазарувам обувки за него от там, а и за нас с мъжа ми и до сега не бяхме имали такъв проблем. От Reserved пазарувам основно на намаленията, защото техните цени са по – високи от тези на Sinsay, а качеството е почти същото. Детски дрехи доста често пазарувам и от Пепко, но за жалост те все още нямат онлайн магазин. Разбира се, ако ми хареса нещо от друго място също купувам, но това са ми двата основни сайта, които проверявам доста често.
  • Играчки – като цяло играчки не купувам често, дори сега като се замисля, последно за Коледа пазарувах. Най – често гледам в Емаг и Озон, там имат доста изгодни оферти и голямо разнообразие. За книгите вече е друг въпроса, там съм като луд с картечница. Любими издателства са ни “ Фют“, “ Пан“, „Клевър бук“. От техните сайтове постоянно има какво да харесам, а в Озон толкова често има промоции на книги, че мъжа ми ми забрани да купувам. Още нямаме библиотека за детските книги и стоят по кашони или наши шкафове. Като обновим детската стая, това ще е от първите неща, които ще сложим. Други два сайта, които имат интересни играчки са Теди тойс и mommylife.bg. За рождения ден на Рали ѝ подариха ваучер за сайт, който предлага играчки под наем Infinity toy box. Скоро смятам да се възползвам и ще споделя повече.
  • Пелени и мокри кърпи – тук просто няма кой да бие Емаг от към оферти за пелени. Единствено от там пазаруваме, защото като пуснат промоциите, цената няма конкуренция. Пелени на Pampers 4 номер последно купихме за 0.40ст бройката, а навсякъде другаде (дори на промоция) не падат под 0.50ст. Следете за промоциите там и се запасявайте. Ние като пазаруваме пелени, винаги е в големи количества. Миналата година за пръв път поръчах мокри кърпи на българската марка “ Бебо“. Супер доволна съм от тях и все още ползвам само тях. В сайта им има голям избор от аромати, както и такива с вода, изчистени от аромати, с мицеларна вода. И козметиката им е добра. Ползвала съм няколко тестера от крема за подсичане и лосиона и доста добре повлияха на децата.
  • Детска козметика – за козметиката двете деца се доверявам отново на български бранд, а именно Wooden spoon. Каквото детско имат, взимала съм го. Крема за подсичане е страхотен и супер икономичен. Маслото за тяло ми е любимо, а и на децата, защото мирише превъзходно и се топи върху кожата. Ползвала съм шампоана, олио за тяло, слънцезащитата и спрея против насекоми. Всичко е на световно ниво. А за дамската серия няма да говоря. Серумите и кремовете им са уникални. Заслужава си всяка стотинка, а и като знам че са български бранд, с още по – голям кеф пазарувам от тях.
  • Други – тук включвам най – вече адаптираното мляко на Рали, както и неща за хапване. И нашия номер едно магазин за тези неща е DM. Пазарувам като откачена и там. Имат толкова интересни неща за хапване, които не се срещат по масовите детски магазини. Снаксове, паучове, каши, мюсли, пюрета. А да не говорим за вкусотиите за големи. Има доста храни и подправки изчистени от всякакви химии. Превърна се в любим магазин за нас, а Йоан само като види кашона от тях и засиява, защото знае, че вътре винаги има вкусотии. За дома пазарувам най-често от ИКЕА, а също така и Jysk.

Май това са основните онлайн магазини, но като цяло съм фен на този вид пазаруване и като ми изскочи някоя оферта, просто няма как да устоя.

Споделете ми, кои са вашите любими места за пазаруване – онлайн и във физически магазини.

Остави коментар