Здравейте, приятели!

Днес продължавам с темата за коледните подаръци. Предния пост беше за любими книги, днес ще споделя какво ми е грабнало вниманието за мъници до 3 години. Предстои да видите предимно играчки, някои вече имаме, а други мисля да вземем за Рали. Вече съм набелязала и на някои сладурчета подаръци, които ще включа тук. Останете до края, ще видите интересни предложения.

  • Лего Дупло -започвам, разбира се, с любимото Лего. И двете ми деца обожават да си играят с него. До сега не сме имали от серията за най-малките (Лего Дупло), но смятам за Коледа да поправя това и да вземем за Рали такова. Тя много си играе с тези на Йоан, но частите са много малки и ме е страх, че ще глътне някоя. Тези двата комплекта изглеждат доста добре. Може би ще се спра на някой от тях.
  • Дървени плодове/зеленчуци – за една Нова година Йоан получи като подарък, комплект дървени плодове с ножче и дъска за рязане. Те са с велкро по средата и много лесно се режат от малките. Той много си игра с него, а сега и Ралица доста се занимава. Днес прекара почти целия предиобед да реже плодове. Тези пластмасови също са много занимателни и са с различна трудност.
  • Писта с коли/топки – за такива играчки няма какво да кажа, освен че много мразя като се загубят половината топчета или колички. Избягвам ги, но пък децата много ги харесват. Изхвърлих няколко писти, защото вече нямаха топчета/колички, но малките пак искат такива.
  • Количка за бебе/камион – в зависимост от това дали за момче или момиче търсите, вижте тези предложения. Не че пречи за момче да се вземе количка за кукли, а на момиче камион. В интернет има доста интересни предложения за колички. Дори съм виждала такива, които са копия на истински такива (че някои дори и струват колкото истинските 😁). А онзи ден, в един магазин видях същото камионче като от моето детство (сещате се – жълто с червен багажник) и Йоан го хареса много. Дори го иска за рождения ден.
  • Дървени кубчета за сортиране – имаме такива кубчета от Лидл. Купувах ги когато Йоан беше на 2 години. Тогава ги нареждаше едно върху друго, едно в друго, едно до друго и вървеше върху тях. Децата измислят много интересни игри, когато ги оставим. Подобни на нашите има и по сайтовете за детски играчки. Само напишете дървени кубчета и ще ви излязат доста резултати.
  • Сортери/мозайки – Ралица в момента много се заигра с един от сортерите, които Йоан получи за първия си рожден ден. И с мозайка много си играе, но под постоянен контрол от моя страна, защото доста често опитва по някоя част. И тук важи частта с губенето на части. В момента на сортера му липсват няколко, а малко мозайки има навсякъде из хола.
  • Книги с твърди корици – за любознателните мъници винаги може да се спрете на някоя интересна книга с твърди корици. Рали например много харесва поредицата на издателство Фют “ Защо?Какво?Как?“ Всички книжки, които имаме ги разглежда, поглежда и чат пат къса по някое капаче.
  • Музикални книжки – имаме няколко такива на различни издателства. Едната е с животните от фермата. Като натисне бутона и издава звук на кокошка, магаре, крава. Другата е с домашни любимци – коте, куче, канарче. Последната им е подарък от Англия и е само с мелодия на една песничка, но и двамата се разцепват от кеф на нея. Танцуват, пеят, радват се. Голямо шоу е!
  • Коледна кутия за малки умници (1-3 години) – от Клевър бук пак ни изненадват със своите кутии за умници. Има за различни възрасти и нещата, подбрани във всяка кутия са уникални и чудесни за подарък. Карти, книжки с твърди корици и интересни приказки. Идеалният подарък за всяко мъниче.
  • Дрехи – последно в списъка ми съм наредила дрехите, защото малките хора все още се радват и на дрехи, а играчките им омръзват след 10 минути. Има много места, от които можете да купите ваучер или дреха. Към момента моя любим магазин е Sinsay.

Скоро наближава и Черния петък в много магазини, и това може да ви спести малко пари. Аз винаги гледам да пазарувам по-рано за Коледа, за да избегна навалицата (дори и по сайтовете. Толкова бавно зареждат, когато са пълни с потребители), а и доставките се бавят по време на празниците. Ако и вие сте като мен, надявам се тези постове да ви дадат някои идеи и насоки. Ако имате въпроси, ще се радвам да ми пишете.

Очаквайте и следващия пост, който ще бъде посветен на по-големите дечица и какво да вземем за тях.

П.С. идеите които споделям с вас са или изпробвани от моите деца, или са харесали на мен и съм сметнала, че ще им бъдат интересни. Вие най-добре познавате интересите на вашето дете и това, което ще му бъде интересно и забавно.

Благодаря че ме изчетохте!

Остави коментар